Tërheqja e ID kartelave për gjeneraten 2020/2021 dhe gjeneratën 2021/2022

13 Tetor 2021
SHARE

Ftohen studentët e gjeneratës 2020/2021 (BSc. Afatit të II-të dhe MSc) dhe gjeneratës 2021/2022 (BSc. Afati i I-rë) se munden me i tërheq ID kartelat tek shërbimi i studentëve sipas programit me datë 18.10.2021 me fillim nga ora 10:00 - 12:00 dhe 13:00 - 15:00.