Vizita në Kompaninë "Osa Termosistem"

09 Nëntor 2023
SHARE

Me daten 06.11.2023 Prof. Bedri Dragusha se bashku me Prof. Drilon Meha dhe Dr.sc. Arben Aviu dhe me studeten e vitit te II te Programit TER vizituar kompanin Osa Termositem.

Aty per se afermi u njoftuan me prodhimet qe ben kjo kompani e posaqerisht llojllojshmiren e produketeve, si per tregun vendo ashtu edhe per ate te jashtem.