Mirësevini në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike!

HISTORIKU


HAPJA E AFATIT TË SEMS PËR REGJISTRIM TË SEMESTRIT DIMËROR 2020/21

1. Njoftohen studentët e të gjitha niveleve të studimeve (Ba, Ma dhe PHD) se afati për regjistrim të semesrit dimëror për vitin akademik 2020/21 do të jetë i hapur nga data&nbs...

Më shumë

Vazhdimi i afatit të SEMS për paraqitje të provimeve - Afati Janarit 2021

Pas kërkesës së një numri të madh të studentëve që nuk kanë arritur me i paraqit provimet, Dekani i FIM lejoi të hapet SEMS deri nesër më 19.01.2021 në ora 16:00. Andaj studentë të nderuar t...

Më shumë

FIM nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me OAK

Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike ka nënshkruar sot marrëveshje të bashkëpunimit me Odën e Afarizmit të Kosovës, me qëllim të shkëmbimit dhe ofrimit të k...

Më shumë

VAZHDIMI I AFATIT TË SEMS PËR REGJISTRIM TË SEMESTRIT DIMËROR 2020/21

Me kërksën e një grupi të caktuar të sudentëve nga Fakultetet e ndrshme (Ekonomik, Arte, Juridik, Teknik, FEFS, Filozofik etj, ju njoftoj se afati për regjistrim të semestrit dimëror RIHAPET nga da...

Më shumë

Afati i provimeve - Janar 2021

Afati i provimeve mbahet prej 18 Janar deri 15 shkurt 2021.

Studentët paraqesin provimet në mes të datave 08.01.2021 - 15 01.2021.  

Studentët të përcjell...

Më shumë