Prof. Asoc. Dr. Qemal BUÇINCA

Profesor i Pensionuar
Konstruksion me Mekanizim
[email protected]
+377 44 199 605

Mësimdhënës në lëndët e nivelit Bachelor:

1. Metodat dhe organizimi i punës shkencore e hulumtuse
2. Menaxhimi i prodhimtarisë