THIRRJE PUBLIKE PËR GARË ME ESE

  THIRRJE PUBLIKE PËR GARË ME ESE
  Me rastin e shënimit të 50-vjetorit të tij, Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” shpall të hapur garën me ese #50VJETUNIVERSITET. Jeni të ftuar të bëheni pjesë e kësaj gare, ku do të keni mundësi të ndani pikëpamjet, përjetimet dhe përvojat tuaja lidhur me Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, si dhe të shpërbleheni për shkrimin tuaj. Eseja mund të përfshijë tematika të ndryshme specifike lidhur me UP-në.
   
  Udhëzimet për aplikim: • Aplikantët duhet të jenë studentë aktual ë të UP - së; • Një student mund të garoj ë me vetëm një ese; • Shkrimi duhet t ë ketë koherenc ë dhe t ë jet ë i konceptuar strukturalisht dhe nga pikëpamja ideore përmes hyrje s , shtjellim t dhe përfundim it; • B urimet e shfrytëzuara duhet të cek e n; • Shkrimet duhet të dërgohen në formatin PDF, font Times New Roman, në madhësi 12 dhe me hapësirë 1.5 në emailin: [email protected] - pr.edu si dhe t ë kenë maksimumi 1500 fjal ë; • Bashkangjitur me esenë duhet t ë për cillet kopja e skanuar e ID - s ë studentore, apo vërtetimi q ë jeni student; • Subjekt /titulli i emailit duhet t ë ketë përmbajtjen: Gara me e se, e mri dhe mbiemri (i aplikantit); • Afati i fundit për d orëzim të shkrimeve është data: 8 shkurt 2020.
   
  Vlerësimi i eseve:  Vlerësimi i eseve të dorëzuara do të bëhet nga një komision profesional i formuar nga Rektorati i Universitetit të Prishtinës.
   
  Shpërblimet: Fituesit do të shpallet në një ceremoni të veçantë të organizuar nga Universiteti i Prishtinës. Tri vendet e para do të shpërblehen me dhurata simbolike me motive të 50-vjetorit të UP-së, si dhe me mirënjohje.

  Per më shumë informata: [email protected] ose 038 244 183


Arkiva e lajmeve

«nëntor»
MaEnPrShDi
26 27 28 29 30311
2 34 5 678
910 11 12 131415
161718 19202122
2324 2526272829
30123456