THIRRJE PËR APLIKIM: RRITJA E PUNËSIMIT TË GRAVE

    THIRRJE PËR APLIKIM: RRITJA E PUNËSIMIT TË GRAVE Oda Amerikane u bënë thirrje të gjitha studenteve të diplomuara nga studimet Bachelor të cilat janë të interesuara të aplikojnë për programin e trajnimeve rreth aftësive të buta dhe menaxheriale si dhe ofrimin e mundesisë së punës praktike pas perfundimit të programit. Data e fundit për aplikim është 8 shtator 2019. https://bit.ly/2Ldp30d
    Enhancing Women's Employment (EWE) (Rritja e Punësimit të Grave) është një projekt i financuar nga Ambasada e SHBA-së në Kosovë dhe do të implementohet nga Oda Amerikane. Ky është një projekt gjashtëmujor  i cili do të përgatis 30 studente të diplomuara me aftesitë e nevojshme për zhvillimin e tyre në karrierë në sektorin privat përmes moduleve të trajnimeve gjatë tre muajve të cilat do të zhvillojnë aftësitë e tyre të buta dhe menaxheriale, e ndjekur nga një periudhë prej 3 muajsh në përvojë pune në kompanitë anëtare të Odës Amerikane


Arkiva e lajmeve

«nëntor»
MaEnPrShDi
26 27 28 29 30311
2 34 5 678
910 11 12 131415
161718 19202122
2324 2526272829
30123456