Studio “Dizajn Inxhinierik dhe Automjete”

  Ju informojnë se Agjencia e Kosovës për Akreditim e ka ri/akredituar programin studimor “Dizajn Inxhinierik dhe Automjete” në nivelin Bachelor. Të diplomuarit e këtij programi studimor përgatiten për:

  - Dizajnimin e konstruksioneve makinerike dhe pajisjeve të ndryshme,
  - Inxhinierinë e automjeteve,
  - Byrotë projektuese dhe Institutet teknike,
  - Parqet e automjeteve dhe autoservise,
  - Sistemet e transportit dhe bartjes së ngarkesave,
  - Institucionet për standarde dhe norma të inxhinierisë mekanike, etj.

  Në vitin akademik 2019/20 në programin atraktiv “Dizajn Inxhinierik dhe Automjete” do të regjistrohen 90 studentë të ri dhe aplikimi fillon pas hapjes së konkursit në muajin Shtatorit 2019. Mos e humbni këtë mundësi.

  Më shumë informata për “Dizajn Inxhinierik dhe Automjete mund të gjeni në linkun duke klikuar këtu.


  Studenteve te ri i dëshirojmë suksese dhe ju falënderojmë që ngritjen tuaj intelektuale ja keni besuar Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike / Universitetit të Prishtinës “HASAN PRISHTINA”.Arkiva e lajmeve

«nëntor»
MaEnPrShDi
26 27 28 29 30311
2 34 5 678
910 11 12 131415
161718 19202122
2324 2526272829
30123456