Shkembe pervojen ndihmo te tjeret

  Shkembe pervojen ndihmo te tjeret
  "Shkembe pervojen ndihmo te tjeret"– 30 Qershor 2014 (e hënë) në ora 13:00h – 15:00h

  Ftesë për pjesëmarrje në aktivitetin: "Shkembe pervojen ndihmo të tjerët"

  Të nderuar studentë,
  Ftoheni të merrni pjesë në sesionin e prezentimit që organizon Zyra për Marrëdhënie me Jashtë në bashkëpunim me Qendra për Zhvillim të Karrierës e Universitetit të Prishtinës me temat: Programet Erasmus Mundus (JoinEU, Basilesu, SIGMA dhe Eraweb) dhe programi CEEPUS.

  "Shkembe pervojen ndihmo te tjeret"– 30 Qershor 2014 (e hënë) në ora 13:00h – 15:00h

  Çfarë do të përmbajë sesioni informues ?
   
  Gjatë këtij sesioni do të shtjellohen në aspektin praktik çështjet që ndërlidhen me procesin, qasjen, parapergaditjen dhe procesin e aplikimit në programet: Erasmus Mundus (JoinEU, Basilesu, SIGMA dhe Eraweb) dhe programi CEEPUS.

  - Metodat e qasjes ndaj , Erasmus Mundus (JoinEU, Basilesu, SIGMA dhe Eraweb) dhe CEEPUS, shfrytëzimi i drejtë i rrjetit të kontakteve dhe rëndësia e referencave për aplikim;

  - Pervojat nga studentët përfitues të programeve studimore Erasmus Mundus (JoinEU, Basilesu, SIGMA dhe Eraweb ) dhe programi CEEPUS, dhe mundësia që të ju parashtrohen pyetje drejtpërdrejt.

  Kujt i dedikohet trajnimi i tillë?

  Të gjithë studentëve të Universitetit të Prishtinës “ Hasan Prishtina “ vijues të rregullt të studimeve B.Sc. – viti i II, shkalles së studimeve M.S.c, viti i I dhe shkallës së studimeve Ph.D.

  Informata shtesë:


  Pjesëmarrjen tuaj mund ta konfirmoni direkt përmes e-mail adresës: [email protected] duke dërguar të dhënat tuaja (emri, mbiemri, nr. tel., fakulteti, drejtimi dhe viti i studimeve). Numri i pjesëmarrësve është i kufizuar (deri 120 studentë).

  Data e fundit për konfirmim është: 27 Qershor 2014 ( e premte ).

  Aktiviteti do të mbahet me 30 Qershor 2014 në BKUK

  Adresa:
  Biblioteka Kombëtare dhe Universitare, kati-I, Amfiteatri i Madh - Prishtinë, Kosovë.

  Në vijim mund të njoftoheni me Agjenden

  "Shkembe pervojen ndihmo te tjeret"

  13:00h – 13:15 h Zyrtarët nga Qendrën për Zhvillim të Karrierës e Universitetit të Prishtinës “ Hasan Prishtina” – Fjalët hyrëse.

  13: 15h -14:00h Blerandë Dragusha nga Zyra për marrëdhënie me jashtë e Universitetit të Prishtinës “ Hasan Prishtina” - Prezentim rreth programit Erasmus Mundus dhe CEEPUS .

  14:00h – 15:00h Prezentimë nga përfituesit e bursave Erasmus Mundus, rreth eksperincës së tyre. ( Diskutim i hapur me studentët përfitues ).


Arkiva e lajmeve

«janar»
MaEnPrShDi
28293031123
4 567 8910
11 12 1314151617
18192021222324
25262728293031
1234567