Regjistrimi i kandidatëve të pranuar do të bëhet ...

  Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike më 05. 08. 2011, prej orës 9:00 -15:00 në Fakultetet teknike.

  Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike më 05. 08. 2011, prej orës 9:00 -15:00 në Fakultetet teknike;

   


  Kandidatët e pranuar për regjistrim duhet të paraqesin:

  1. Fletëregjistrimin e plotësuar, i cili merret me rastin e regjistrimit,

  2. Tri fotografi (formati 4.5 x 6 cm), të cilat duhet të jenë sipas normave dhe rregullave për dokumente personale.

  3. Pagesa për një semestër në lartësi prej 50 € për studime të rregullta, respektivisht 250€ për studime me korrespondencë.

  Pagesa bëhet në njërën prej bankave afariste me fletëparaqitje për pagesë, e cila shkarkohet dhe printohet nga Ueb faqja Universitetit të Prishtinës.

  Regjistrim të kandidatëve jashtë këtyre afateve nuk do të ketë, prandaj luten kandidatët e pranuar që t’i përmbahen afatit të lartcekur.


Arkiva e lajmeve

«maj»
MaEnPrShDi
2728 293012 3
45 678910
11 1213 14151617
181920 21222324
25262728293031
1234567