Njoftime të fundit nga Asociacioni Rondine Citadella Della Pace

  Njoftime të fundit nga Asociacioni Rondine Citadella Della Pace Të gjithë kandidatët të cilët tanimë kanë aplikuar online për bursën e Asociacionit Rondine Citadella Della Pace në adresën elektronike, duhet të paraqiten në amfiteatrin 105 në hapësirën e Dekanatit të Fakultetit Filologjik më 7 dhjetor duke filluar nga ora 10:00
  Po të njëjtën ditë, më 7 dhjetor, përfaqësuesit e Asociacionit Rondine Citadella Della Pace do ta bëjnë prezantimin e veprimtarisë së asociacionit e me pas do t'i intervistojnë dhe përzgjedhin kandidatët duke u bazuar në dokumentet e tyre të bashkangjitura. Edhe studentët e tjerë të pranishëm në sallë do të mund të aplikojnë duke ia dorëzuar delegacionit dokumentet si vijon:
   
  -          Aplikacionin elektronik (sharko këtu....)
  -          CV dhe letrën motivuese
  -          Kopjen e pasaportës
   
  Prioritet do të kenë ata studentë të cilët kanë respektuar afatin e aplikimit, 30 nëntor!

Arkiva e lajmeve

«maj»
MaEnPrShDi
2728 3012
45 78910
11 13 151617
1920 222324
25262728293031
1234567