Njoftim për studentët që janë liruar nga pagesa e semestrave - rimbursimi

  Njoftojm studentët e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike të nivelit bachelor dhe master, të cilet  janë përfitues të së drejtës për lirim nga pagesa e semestrit, për rimbursim të mjeteve  të  paguara nga  rregjistrimi i semestrit për vitin akademik 2019/2020, të i dërgojnë dokumentet e skanuara nëpër- mes e-mailit zyrtarë [email protected], duke dërguar dokumentet si në vijim  :

      - Fletëpagesën e semestrit,
      - Kopjen e letërnjoftimit,
      - ID- kartelën studentore ose indeksin,
      - Nr. xhirollogarisë së bankës ( konfirmimin nga banka).


   Afati për dorëzimin e dokumenteve është deri me datë 19.06.2020.           

                                               

                                                   

                                                      Zyrtare e Lartë për Financa dhe Kontabilitet
                                                                    Zade Gjonbalaj- Sylejmani Arkiva e lajmeve

«nëntor»
MaEnPrShDi
26 27 28 29 30311
2 34 5 678
910 11 12 131415
161718 19202122
2324 2526272829
30123456