Njoftim për studentët me Index për pjesmarrjen në zgjedhjet studentore në UP

  Njoftohen studentët të cilët janë me INDEX që të fillojnë procedurën e regjistrimit të notave në SEMS, në mënyrë që të njëjtëve t'u hapet llogaria në SEMS e cila pastaj do t'ua mundësoj votimin elektronik.

  Po ju shkruaj procedurën e kalimit te studenteve prej Indexit ne ID kartelë dhe mundësin e votimit të këtyre studentëve përmes SEMS-it, më poshtë i gjeni 4 hapat që duhet të ndjeken për përmbylljen e suksesshme të këtij procesi për këta studentë:

   1.Studenti i cili nuk ka ID duhet të aplikoj në linkun  https://notimi.uni-pr.edu/aplikimimeindex
   2.Pas aplikimit, Administrata e Fakultetit bënë verifikimin e të dhënave,
   3.Pas verifikimit, Administrata qendrore duhet të fotografoj studentin ku ju gjenerohet ID dhe fjalëkalimi për qasje në SEMS.
   4.Administrata e Fakultetit duhet të regjistroj dy semestrat për vitin akademik 2019/2020 ku në këtë rast fitohet e drejta votim përmes SEMS-it.


Arkiva e lajmeve

«nëntor»
MaEnPrShDi
26 27 28 29 30311
2 34 5 678
910 11 12 131415
161718 19202122
2324 2526272829
30123456