Njoftim për shtyerejn e afatit të fotografimit

  Njoftim për shtyerejn e afatit të fotografimit Shtyhet afati i fotografimit për ID kartelë deri me datë 30.03.2012 me këtë orar prej orës 09:00 deri 12:00.

  Për fotografim janë të obliguar të gjithë studentat e viti të parë dhe profesorët që ligjerojnë në semestrin e parë.
  Studentët qe e kanë përsëritur vitin e parë së pari duhet që të aplikojnë në apliko.uni-pr.edu dhe pastaj te fotografohen.

  Fotografimi është i obligueshem dhe në rast mos fotografimi nuk mund të kryejnë shërbimet e tyre studentore si paraqitja e provimeve, regjistrimi i semestrave etj.

  Fotografimi kryhet ne zyret e referentëve për shërbimin e studentëve dhe jashtë afatit të cekur më lartë nuk do të ketë fotografime.
      DEKANI

                                                                         Prof. Dr. Sc. Musli Bajraktari

Arkiva e lajmeve

«nëntor»
MaEnPrShDi
26 27 28 29 30311
2 34 5 678
910 11 12 131415
161718 19202122
2324 2526272829
30123456