Njoftim për punë praktike

  Të nderuar student/e

  Kompania private Climasan me lokacion në Prishtinë e cila është distributor i autorizuar për prodhuesin e njohur të pajisjeve ngrohje/ftohje DAIKIN në Republikës së Kosovës po kërkon ti punësoj 2-3 student/e si praktikant/e të nivelit Bachelor dhe Master.

  Pra kërkohen 2-3 student/e të cilët duhet të kenë të përfunduar studimet ose e kanë të regjistruar semestrin e VI-të në programin studimor Balechor: “Termoenergjetikë dhe Termoteknikë, Sistemet e Energjisë së Ripërtëritshem ose Termoenergjetikë dhe Energji e Ripërtërishme ”.

  Po ashtu kërkohen 2 – 3 student/e që i kanë të përfunduar studimet ose regjistruar semestrin e II-të respektivisht të IV-të në programin studimor në Master: “Termoenergjetikë dhe Termoteknikë / Termoenergjetikë dhe Energji e Ripërtërishme” dhe Mekatronikë.

  Të gjithë të interesuarit duhet ta dërgojnë një kërkese dhe një CV në gjuhën shqipe në formatin e Bashkimit Evropian në adresën elektronike: [email protected] deri më datën 11 Prill 2018.

  Do të krijohet një listë e ngushtë me radhitje në bazë të notës mesatare gjatë studimeve dhe kjo listë do ti dërgohet kompanisë Climasan për intervistë për përzgjedhjen e kandidateve më të suksesshëm.
   

  Studentet që tregojnë njohuri të mira me pas do të punësohen në ketë ndërmarrje.
   

  Menaxhmenti i FIM-es në vazhdimësi po benë përpjekje për identifikimin e institucioneve të cilat janë të gatshëm ti pranojnë studentët tanë për pasurimin e njohurive me praktikë.

  Suksese studentë!

  Nga Menaxhmenti i FIM-së


Arkiva e lajmeve

«gusht»
MaEnPrShDi
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789