Njoftim mbi konkursin e shpallur për angazhim të personelit Akademik

  Në bazë të konkursit të shpallur nga UP me dt.09.06.2015, për angazhim me honorar të personelit mësimor për vitin akademik 2015/16, dhe rekomandimeve nga Komisioni Recenzues ju publikojmë:

  Lista e kandidatëve të propozuar për angazhim me honorar në FIM:

  1.Një asistent për lëndët:
  1.Përpunimi me prerje, 2. Përpunimi me prerje I, 3. Përpunimi me prerje II 4. Shkenca e materialeve, 5.Eksploatimi dhe mirëmbajtja e makinave, 6.Përpunueshmëria e metaleve, 7.Metodat jokonvencionale të përpunimit,8.Pajisjet nihmëse, 9.Makinat matalprerëse

  Të paraqitur:Samedin Krrabaj, Kaltrinë Jakupi.
  Komisioni propozon: Master- Kaltrinë Jakupi

  2.Një asistent për lëndët:

  1.Mbrojtja nga korrozioni, 2. Automatizimi i prodhimtarisë 3.Projektimi i fabrikave, 4.Sistemet digjitale. 5.Materialet mekanike

  Të paraqitur: Arsim Rashiti, Driton Hyseni, Samedin Krrabaj.
  Komisioni propozon: Mr.Driton Hyseni

  3.Një asistent për lëndën:

  1.Fizikë

  Të paraqitur: Mihride Hyseni, Fetah Krasniqi, Isuf Morina, Ylber Ukshini.
  Komisioni propozon: Mihride Hyseni

  4.Një asistent për lëndët:
  1.Matematika I
  2.Matematika II

  Të paraqitur: Fatime Gashi, Aferdita Kastrati
  Komisioni propozon: Afërdita Kastrati


  5.Një asistent për lëndët:
  1.Mekanika teknike I
  2.Rrezistenca e materialeve

  Të paraqitur: Valdrin Krasniqi, Drita Lokaj
  Komisioni propozon sipas renditjes: 1. Valdrin Krasniqi, 2. Drita Lokaj

  6.Një asistent për lëndët:
  1. Detalet e makinave 2.Vizatimi me kompjuter3. Triobologjia e konstruksioneve makinerike
  4.Konstruktimi ekologjik.

  Të paraqitur: Riad Morina
  Komisioni propozon: Master - Riad Morina

  7.Një asistent për lëndët:

  1.Projektimi i komunikacionit2.Kapaciteti i infrastrukturës rrugore3.Teoria e qarkullimit në komunikacion

  Të paraqitur: Gëzim Hoxha, Besim Ibrahimi
  Komisioni propozon: Master- Gëzim Hoxha

  8.Një asistent për lëndet:
  1.Hidraulika dhe termodinamika

  Të paraqitur:Korab Krasniqi, Arbnor Morina,Albert Bylykbashi,Fisnik Osmani
  Komisioni propozon: Master – Fisnik Osmani

  9. Tre asistent për lëndët:
  1.Grafika inxhinierike, 2.Informatikë dhe programim, 3.Vizatim me kompjuter.

  Të paraqitur:Bukurije Ibrahimi,Dhuratë Hyseni, Gazmend Krasniqi,Valdrin Krasniqi, Valerie Bojku,Visar Baxhuku
  Komisioni propozon: 1. Master-Valerie Bojku, 2. Master Gazmend Krasniqi, 3. Visar Baxhuku, dhe 4. Master –Valdrin Krasniqi

  10.Një asistent për lëndët:
  1.Ekonomia energjetike,2.Modelimi i rrymimit të fluideve,3.Operacionet mekanike dhe hidraulike.

  Të paraqitur: Bedri Dragusha, Arbnor Morina, Albert Bylykbashi, Korab Krasniqi
  Komisioni propozon: Master Arbnor Morina.

  11. Një asistent për lëndët:
  1.Dinamika e proceseve, 2 Termofikimi i rrjeteve termike

  Të paraqitur: Korab Krasniqi, Arbnor Morina, Albert Bylykbashi
  Komisioni propozon: Master-Korab Krasniqi


  Kandidatët e paknaqur mund të paraqesin ankesë duke filluar nga data 26.06.2015 deri më 02.07.2015.

  Raportet e komisioneve komplet.
Arkiva e lajmeve

«mars»
MaEnPrShDi
22 232425262728
12 34 567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234