NJOFTIM për hapjen e SEMS për regjistrim të semestrit veror dhe dimëror të vitit akad. 2019/20

    Njoftohen të gjithë studentët e Universitetit të Prishtinës të cilët për arsye të ndryshme nuk kanë arritur që të paguajnë-regjistrojnë semestrin dimëror të vitit akademik 2019/20 dhe të cilët nuk i kanë kryer obligimet financiare të viteve paraprake, t'i kryejnë këto obligime deri më datë 20.2.2020, pra rrjedhimisht hiqet kufizimi i cili ishte përcaktuar në njoftimin e kaluar se pa regjistrim të semestrit dimëror studenti nuk ka të drejtë të regjistroj semestrin veror.


    Regjistrimi i vitit akademik 2019/20 dhe obligimeve financiare nga vitet paraprake (semestrat paraprak) duhet të përfundojë me datë 20.2.2020.

    Studentët që nuk i kryejnë këto obligime nuk do të kenë të drejtën e paraqitjes së provimeve për vitin akademik 2019/20 dhe lutjet apo kërkesat për zgjatje të afatit të regjistrimit nuk do të merren në shqyrtim nga organet kompetente të Universitetit të Prishtinës.


Arkiva e lajmeve

«nëntor»
MaEnPrShDi
26 27 28 29 30311
2 34 5 678
910 11 12 131415
161718 19202122
2324 2526272829
30123456