Mundësi aplikimi për Studime Master në fushën e Tribologjisë të financuar plotësisht nga programi Evropian “Erasmus Mundus Joint Master”

    Programi TRIBOS si pjesë e “Erasmus Mundus Joint Master Program” mundëson studimin e një fushe inovative në katër Universitete prestigjioze të Shteteve të Bashkimit Evropian dhe mbajtjen e praktikës profesionale në kuadër të programit.

    Qëllimi i programit është që ti ofrojë studenteve njohuri bashkëkohore të kërkuara për gjeneratën e ardhshme të inxhiniereve për ti trajtuar problemet ndërdisiplinore të ndërlidhura me Tribologjinë.

    Për më shumë informata mund ti referoheni broshurave në vijim si dhe mund ta kontaktoni studenten e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike MSc. Edona Hyla që me sukses i ka përfunduar studimet Master në fushën e Tribologjisë në kuadër të këtij programi në ketë e-mail: [email protected]

    BroshuratArkiva e lajmeve

«nëntor»
MaEnPrShDi
26 27 28 29 30311
2 34 5 678
910 11 12 131415
161718 19202122
2324 2526272829
30123456