Ligjëratë e Prof.Dr. Neven Duić nga Universiteti i Zagrebit

    Ftohën të gjithë të interesuarit (staf akademikë dhe studentë) për pjesëmarrje në ligjëratën, e cila do të mbahët nga Prof.dr.sc Neven Duić nga “Universiteti i Zagrebit” me titull: “Tranzicioni i Energjisë dhe Sistemet Inteligjente të Energjisë”  - “Energy Transition and Smart Energy Systems”

    Vendi: Salla 423
    Data: 31.10.2019
    Koha: 14:15 - 15:30    Prof.dr.sc. Neven Duić – Profesor në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Anijendertimtarisë, Shef i programit Inxhinieria e Fuqisë dhe Menagjimit të Energjisë, Departamenti i Energjisë, Inxhinierisë së Fuqisë dhe Ambientit, Universiteti i Zagrebit, Lučićeva 5, HR-10000 Zagreb, Kroaci.
Arkiva e lajmeve

«nëntor»
MaEnPrShDi
26 27 28 29 30311
2 34 5 678
910 11 12 131415
161718 19202122
2324 2526272829
30123456