Lëndët për provim pranues Master 2020/21

  Lajmërohen kandidatët për provim pranues Master se Lëndët profesionale nga të cilat biejnë pyetje për provim pranues Master 2020/2021 janë:

  Programi Termoenergjetikë dhe energjitë e ripërtëritshme

  - Profili Termoenergjetikë


  1.Mekanika e fluideve
  2.Termodinamika
  3.Kaldajat e avullit
  4.Ngrohja
  5.Pajisjet ftohëse
  6.Gjuhë angleze
   

  - Profili Energjitë e ripërtëritshme
   
  1.Mekanika e fluideve
  2.Termodinamika
  3.Bazat e energjisë së ripërtërishme
  4.Energjia e erës
  5.Energjia solare dhe gjeotermale
  6.Gjuhë angleze


  * Programi Komunikacion rrugor


  1. Bazat e infrastrukturës së komunikacionit
  2. Bazat e teknologjisë së komunikacionit
  3. Teoria e qarkullimit në komunikacion
  4. Mjetet transportuese në komunikacion
  5. Planifikimi në komunikacion
  6. Gjuhë angleze

  * Programi Mekatronikë


  1.Elektroteknika
  2.Sensorët dhe aktuatorët në mekatronikë
  3.Bazat e te dhënave dhe algoritmet
  4.Rregullimi inxhinierik i pajisjeve dhe robotët industrial
  5.Mekatronika e automjeteve
  6.Gjuhë angleze
   

  * Programi Prodhimtari dhe Inxhinieri Industriale me Menaxhment


   - Profili Prodhimtari

  1.Përpunim me prerje
  2.Përpunim me deformim
  3.Saldimi
  4.Automatizimi i prodhimtarisë
  5.Organizimi i prodhimtarisë
  6.Gjuhë angleze


   - Profili Inxhinieria Industriale dhe Menaxhmenti

  1.Inxhinieria industriale
  2.Ekonomia e prodhimtarisë
  3.Teknologjitë e prodhimit
  4.Kontrolli i cilësisë
  5.Logjistika teknike
  6.Gjuhë angleze


Arkiva e lajmeve

«nëntor»
MaEnPrShDi
26 27 28 29 30311
2 34 5 678
910 11 12 131415
161718 19202122
2324 2526272829
30123456