Lëndët për provim pranues Master 2019/20

  Lajmërohen kandidatët per provim pranues Master se Lendet profesionale nga të cilat biejnë pyetje per provim pranues Master 2019/2020 jane:
  * Programi Termoenergjetikë dhe energjitë e ripërtëritshme

  - Profili Termoenergjetikë

  1. Mekanika e fluideve
  2. Termodinamika
  3. Kaldajat e avullit
  4. Ngrohja
  5. Pajisjet ftohëse
   

  - Profili Energjitë e ripërtëritshme
   
  1. Mekanika e fluideve
  2. Termodinamika
  3. Bazat e energjisë së ripërtërishme
  4. Energjia e erës
  5. Energjia solare dhe gjeotermale
   


  * Programi Komunikacion rrugor

  1. Bazat e infrastrukturës së komunikacionit
  2. Bazat e teknologjisë së komunikacionit
  3. Teoria e qarkullimit në komunikacion
  4. Mjetet transportuese në komunikacion
  5. Planifikimi në komunikacion


  * Programi Mekatronikë


  1. Elektroteknika
  2. Sensorët dhe aktuatorët në mekatronikë
  3. Bazat e te dhënave dhe algoritmet
  4. Rregullimi inxhinierik i pajisjeve dhe robotët industrial
  5. Mekatronika e automjeteve

   

  * Programi Prodhimtari dhe Inxhinieri Industriale me Menaxhment


   - Profili Prodhimtari

  1.     Përpunim me prerje
  2.     Përpunim me deformim
  3.     Saldimi
  4.     Automatizimi i prodhimtarisë
  5.     Organizimi i prodhimtarisë

   - Profili Inxhinieria Industriale dhe Menaxhmenti

  1. Inxhinieria industriale
  2. Ekonomia e prodhimtarisë
  3. Teknologjitë e prodhimit
  4. Kontrolli i cilësisë
  5. Logjistika teknike


Arkiva e lajmeve

«janar»
MaEnPrShDi
28293031123
4 567 8910
11 12 1314151617
18192021222324
25262728293031
1234567