Lajmërim për vitin I Baçelor për fillimin e mësimit

    Lajmërohen studentet se mesimi per Vitin I Bachelor fillon me datën 02.11.2020, e Hënë.

    Në mësim marrin pjese studentët që kane regjistruar Semestrin I (te pranuar ne afatin e pare te konkursit, dhe studentet perserites) . Mësimi përmban Ligjerata dhe ushtrime. Mesimi mbahet online në platformen Google Meet. Secili student duhet të kete email te tij zyrtar  @student.uni-pr.edu. Profesoret dhe asistentet do te bejne ftesen ne email zyrtar te secili student.

    Per studentet qe pranohen ne afatin e dyte te konkursit Bachelor, pas shpalljes se rezultateve, do te informohen ne web faqe per fillimin e mësimit.

    Orari i mësimitArkiva e lajmeve

«nëntor»
MaEnPrShDi
26 27 28 29 30311
2 34 5 678
910 11 12 131415
161718 19202122
2324 2526272829
30123456