LISTA E SALLAVE PER MBAJTJEN E PROVIMEVE TE AFATIT QERSHOR 1 - 2020

    LISTA E SALLAVE PER MBAJTJEN E PROVIMEVE TE AFATIT QERSHOR 1 - 2020, mund ta gjeni me poshte:
     

    Lista me salla


    Vërejtje: Të gjithë studentët dhe kujdestarët në provime duhet të jenë të furnizuar me maska dhe dorëza gjatë mbajtjes së provimit.

    Vërejtje: Provimet që nuk janë në listën paraprake mbahen sipas orarit të shpallur me 02.06.2020 në ndonjërën nga sallat e mësimit në hapësirat e ndërtesës se Laboratorëve. Salla e mësimit caktohet nga profesori i lëndës.Arkiva e lajmeve

«nëntor»
MaEnPrShDi
26 27 28 29 30311
2 34 5 678
910 11 12 131415
161718 19202122
2324 2526272829
30123456