LISTA E KANDIDATËVE TË PARAQITUR DHE RENDITJA NË SALLË PËR PROVIM PRANUES

  Në vegëzën e mëposhtme paraqiten listat e aplikantëve nëpër salla për Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike. Provimi pranues mbahet me 06.10.2020 duke filluar nga ora 9:00, në Objektin e Fakulteteve Teknike.

  Lista e kandidatëve të paraqitur dhe renditja në sallë për Provim Pranues


  Vërejtje:
      1. Për pjesëmarrje në provim, kandidatët duhet të kenë dokument identifikues me fotografi si dhe fletë konfirmimin e lëshuar nga shërbimi studentor me rastin e dorëzimit të dokumenteve.

      2. Duhet të respektohen rregullat e IKSHPK-së, si në objekt ashtu edhe jashtë tij, si në vijim:
      - mbajtja e obligueshme e maskës,
      - mbajtja e obligueshme e distancës.

      3.Nuk lejohet hyrja në provim me telefon mobil. Përdorimi i tyre rezulton me përjashtim nga provimi.

      4.Nuk lejohet hyrja e personave të tjerë në objekt, përveç kandidateve të paraqitur për provimin pranues.

      5.Obligohen kandidatet qe paraprakisht në vegëzën e bashkëlidhur me sipër, të jenë me saktësi të njoftuar për sallën dhe vendin ku do të i nënshtrohen provimit.

   Provimi pranues sipas konkursit, mbahet nga lënda e Matematikës.


Arkiva e lajmeve

«tetor»
MaEnPrShDi
28 29 301234
5 678 91011
12131415161718
19202122 232425
26 27 28 2930311
2345678