Konkurs Intern për regjistrimin e studentëve në vitin e parë të studimeve Bachelor në Fakultetin Inxhinierisë Mekanike, për vitin akademik 2013-2014

  Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike shpall Konkurs për pranimin e studentëve në afatin e tretë (plotësues), për studimet themelore-bachelor në vitin akademik 2013/2104 dhe atë:


  VI. FAKULTETI I INXHINIERISË MEKANIKE

  Në vitin e parë të studimeve do të regjistrojë 220 studentë të rregullt sipas departamenteve:

  Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike 220
  Programi studimor: Prodhimtari dhe Automatizimi 50
  Programi studimor: Termoenergjetikë dhe Termoteknikë 30
  Programi studimor: Konstruksione dhe Mekanizim 30
  Programi studimor: Komunikacion 80
  Programi studimor: Mekatronikë 30

  Afatet e Konkursit

  1. Paraqitja e dokumenteve zgjatë prej datës: 28.10.2013- 31.10.2013 në ora 16.00
  Me rastin e paraqitjes, kandidatët duhet të sjellin këto dokumente:
  - Certifikata e lindjes (origjinal)
  - Dëftesat e të gjitha klasave të shkollave të mesme(origjinal)
  - Diplomën e kryerjes së shkollës së mesme dhe dëftesën e arritshmërisë në maturë
  - Kopjen e letërnjohtimit
  - Pagesa prej 5 €

  Procedura e aplikimit është e njëjtë si në afatet e tjera.

  Provimi pranues do të mbahet me datë 01.11.2013 duke filluar nga ora 09.00.
  Shpallja e rezultateve do të behet më datën 04.11.2013
  Regjistrimi në Administratën qendrore sipas orarit të caktuar nga Administrata, duke filluar nga data 05.11.2013

  Linku për aplikim: http://apliko.uni-pr.edu/AplikimiOnline_AfatiTrete.aspx

  Dekani
  Prishtinë, 28.10.2013
  Prof.dr. Musli Bajraktari
   

   

Arkiva e lajmeve

«janar»
MaEnPrShDi
28293031123
4 567 8910
11 12 1314151617
18192021222324
25262728293031
1234567