K O N K U R S – Intern dhe linku për aplikim

  për plotësimin e vendeve të lira për vitin shkollor 2014/15
  Fakulteti i Inxhinijerisë Mekanike pas konkursit të parë dhe të dytë për studimet themelore -bachelor për vitin akademik 2014/15 kërkon plotësimin e vendeve të lira në këto departamente:


  1. Prodhimtari dhe automatizim - 53 studentë
  2. Konstrukcione dhe mekanizim - 38 studentë
  3. Sistemet e energjisë së ripëtriteshme-23 studentë

  Afati i palikimit në SEMS është 24.10.2014 deri me 30.10 2014.

  Linku ku mundë të aplikoni është ky:
  http://apliko.uni-pr.edu/AplikimiOnline_!_!_!.aspx


  Dekani
  Prof. dr.sc. Musli Bajraktari


Arkiva e lajmeve

«janar»
MaEnPrShDi
28293031123
4 567 8910
11 12 1314151617
18192021222324
25262728293031
1234567