Fotografimi për ID kartelë i studentëve të rinjë 2014/2015 Bachelor dhe Master

  Njoftohen studentët e rinjë Bachelor dhe Master të vitit akademik 2014/2015 në FIM se nga data 24.11.2014 deri me datë 28.11.2014 do të bëhet fotografimi për ID kartelë sipas këtij orari: 09:00 - 12:00 & 13:00 - 15:00, dhe sipas programeve studimore në vijim:  Programet - Prodhimtari dhe Automatizim & Termoenergjetikë dhe Termoteknologji - Bachelor & Master- 24.11.2014 (e hënë)
  Programet - Konstukson dhe Mekanizëm & Sistemet e energjisë së ripërtritshme - Bachelor & Master - 25.11.2014 (e martë)
  Programet - Inxhinieria industriale dhe Menaxhmenti & Mekatronikë - Bachelor - 26.11.2013 3 (e mërkurë)
  Programei - Komunikacion dhe Transport - Bachelor & Master - 27.11.2013 (e enjte)

  Fotografimi bëhet në zyren e Shërbimit të studentëve 424.
  Studentët me vete duhet të kenë leternjoftimin, si dhe duhet të i përmbahen orarit të lartëcekur pasi që jashtë këtij orari nuk do të mundë të fotografohen.


Arkiva e lajmeve

«janar»
MaEnPrShDi
28293031123
4 567 8910
11 12 1314151617
18192021222324
25262728293031
1234567