FTESË

  Ministria e Infrastrukturës dhe Ambientit, në bashkëpunim me Agjencionin  Japonez për Bashkëpunim Ndërkombëtar (JICA), është duke e  zhvilluar  Projektin “Zhvillimi i Kapaciteteve për Kontrollin e Ndotjes së Ajrit në Republikën e Kosovës”.

  Për studentët, personelin akademik dhe palët e interesuara është planifikuar mbajtja e një ligjërate për emisionet nga automjetet, e cila përfshinë:

  · Njoftim lidhur me përmbajtjen e projektit,
  · Metoda e kalkulimit të emisioneve nga automjetet, dhe
  · Rezultatet nga inventari i emisioneve.

  Ftoheni  të merrni pjesë në ligjëratën, e cila mbahet me datën 27.02.2020, në ora 14:00, në Amfiteatrin A-414, FIM/UP.

   
  Ministria e Infrastrukturës dhe Ambientit
  Agjencioni  Japonez për Bashkëpunim Ndërkombëtar (JICA)

  Ligjeratën e prezentuar nga ekspertet e JICA-s mund ta shkarkoni këtu
Arkiva e lajmeve

«nëntor»
MaEnPrShDi
26 27 28 29 30311
2 34 5 678
910 11 12 131415
161718 19202122
2324 2526272829
30123456