ERASMUS+ NË TECHNISCHE UNIVERSITAET DRESDEN, GJERMANI

  Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus+ në Technische Universitaet Dresden, Gjermani
   
  Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” hap thirrjen për aplikim për bursa (Punë Praktike) për semestrin veror 2021 në Universitetin e " Technische Universitaet Dresden ", Gjermani në kuadër të programit Erasmus +.

  Llojet e mobilitetit përfshijnë:
  - Shkëmbimin e studentëve për punë praktike të nivelit Bachelor, Master dhe PhD
  Studentët duhet të jenë të regjistruar në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”. Të drejtë aplikimi kanë studentët të cilët kanë të përfunduar të paktën vitin e parë (Bachelor) ose semestrin e parë (Master)  të studimeve dhe noten mesatare mbi 8.00.

  Fushat e mobilitetit janë:
  - Të gjitha fushat e studimit

  Dokumentet e nevojshme për aplikim për studentët:
  - Certifikata e notave/Transkripta
  - CV (në gjuhën angleze)
  - Foto e Pasaportës
  - Një letër motivimi, ku cekët saktëstisht qëllimi i praktikës (në gjuhën angleze)
  - Vërtetim studenti (i lëshuar nga fakulteti juaj në gjuhën angleze apo gjermane të përkthyer nga ndonjë përkthyes i licencuar)
  - Certifikata e gjuhës angleze (minimum B2)

  Vetëm dokumentet e kompletuara do të merren në konsideratë. Thirrja do të jetë e hapur deri me datën 15 dhjetor 2020.

  Përzgjedhja do të bëhet duke u bazuar në notën mesatare, letrën motivuese dhe njohuritë e gjuhës angleze.
  Dokumentet me titull " Technische Universitaet Dresden " mund të i dërgoni në adresën elektronike:  [email protected], të bashkëlidhura në  një dokument të vetëm, në PDF.


Arkiva e lajmeve

«janar»
MaEnPrShDi
28293031123
4 567 8910
11 12 1314151617
18192021222324
25262728293031
1234567