Asistentja e FIM Drenusha Krasniqi mbron me sukses doktoraturën në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike në Universitetin e "Ss. Cyril dhe Methodius", Shkup

  Drenusha Krasniqi Alidema studimet e Doktoratures i regjistroi në 2014 në Universitetin “St.Cyril dhe Methodius”në Shkup ndërsa më datën 25.06.2018 me sukses e ka mbrojtur temën e doctoratës me titull: “Analiza energjetike dhe eksergjetike e cikleve të punës të termoelektrocentraleve me thëngjill për regjime te ndryshme të punës”  pranë komisionit në përbërje:
  Mentor: Prof. Dr. Risto Filkoski, Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike, Universiteti „Ss. Cyril dhe Methodius”, Shkup
  Kryetar: Prof. Dr. Slave Armenski, Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike, Universiteti „ Ss. Cyril dhe Methodius”, Shkup
  Anëtar: Prof. Dr. Done Tashevski, Faculty Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike, Universiteti „ Ss. Cyril dhe Methodius”, Shkup
  Anëtar: Prof. Dr. Dimitar Dimitrov, Faculty i Inxhinierisë Elektrike dhe Teknologjisë informative, Universiteti „ Ss. Cyril dhe Methodius”, Skopje
  Anëtar: Prof. Dr. Sanja Popovska Vasilevska, Fakulteti Teknik, Universiteti “St. Clement i Ohrit”, Bitol


   


Arkiva e lajmeve

«shtator»
MaEnPrShDi
272829 303112
34 5 6 789
1011 12 13141516
171819 20 212223
24252627282930
1234567