Asistenti i FIM Ramadan Duraku mbron me sukses doktoraturën në Fakultetin e Shkencave Teknike në Universitetin e "St. Kliment Ohridski"- drejtimi Trafik dhe Transport në Manastir (Bitola)

  Ramadan Duraku studimet e Doktoratures i regjistroi në Dhjetor të vitit 2013 në Universitetin “St.Kliment Ohridski”në Manastir (Bitola) ndërsa më datën 28.06.2018 me sukses e ka mbrojtur temën e doktoratës me titull: “Modeli për parashikimin e kërkesës së trafikut në regjionin e Anamoravës”  pranë komisionit në përbërje:
  Mentor: Prof. Dr. Vaska ATANASOVA, Fakulteti i Shkencave Teknike, Universiteti “St.Kliment Ohridski”në Manastir(Bitola)
  Kryetar: Prof. Dr. Nikola KRSTANOSKI, Fakulteti i Shkencave Teknike, Universiteti “St.Kliment Ohridski”në Manastir(Bitola)
  Anëtar: Prof. Dr. Violeta MANEVSKA , Fakulteti i Informatikës dhe Teknlogjisë Informative, Universiteti “St.Kliment Ohridski”në Manastir(Bitola)
  Anëtar: Prof. Dr. Marija MALENKOVSKA TODOROVA, , Fakulteti i Shkencave Teknike, Universiteti “St.Kliment Ohridski”në Manastir(Bitola)
  Anëtar: Prof. Dr. Valentina BASARIC, Fakulteti i Shkencave Teknike, Universiteti i Novi Sadit, në Novi Sad

Arkiva e lajmeve

«shtator»
MaEnPrShDi
272829 303112
34 5 6 789
1011 12 13141516
171819 20 212223
24252627282930
1234567