Asistenti i FIM Halil Demolli mbron me sukses doktoraturën në NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR UNIVERSITY, Instituti i Shkencave të Natyrës dhe të Aplikuara, Departamenti i Inxhinierisë Mekanike, Nigde, Turqi

  Asistenti i Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike, Dr. Halil Demolli me datën 28.02.2020 me sukses e ka mbrojtur Punimin e Doktoraturës me titull: "Parashikimi i gjenerimit të fuqisë së energjisë së rinovueshme dhe dizajnimi optimal i sistemit hibrid duke përdorur teknikat e Machine Learning"  në NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR UNIVERSITY, Instituti i Shkencave të Natyrës dhe të Aplikuara, Departamenti i Inxhinierisë Mekanike, Nigde, Turqi, para komisionit me këtë përbërje:

  Prof. Dr. Ünal AKDAĞ, Aksaray Üniversitesi, Kryetar
  Prof. Dr. Murat GÖKÇEK, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Mentor
  Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Şakir DOKUZ, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Ko-mentor:    
  Prof. Dr. Yahya Erkan AKANSU, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Anëtar
  Doç. Dr. Mustafa KILIÇ, Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Anëtar 
  Dr. Öğr. Üyesi Fuat KAYA, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Anëtar

  Po ashtu Dr. Halil Demollit i janë publikuar punimi në revistë shkencore ndërkombëtare:
  Halil Demolli, Ahmet Sakir Dokuz, Alper Ecemis, Murat Gokcek, “Wind power forecasting based on daily wind speed data using machine learning algorithms”, Energy Conversion and Management, 198, 111823, 2019.
  https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0196890419308052

  Punimet në Konferenca ndërkombëtare:
  Ahmet Şakir Dokuz, Halil Demolli, Murat Gökçek, Alper Ecemiş "Year-Ahead Wind Speed Forecasting using a Clustering-Statistical Hybrid Method" International Conference on Innovative Engineering Applications (CIEA’ 2018), Sivas, Turkey, 20-22 September, 2018.
  Halil Demolli, Alper Ecemiş, Ahmet Şakir Dokuz, Murat Gökçek "Makine öğrenmesi algoritmalarıyla güneş enerjisi tahmini: Niğde ili örneği" International Turkish World Science and Engineering Congress UTUFEM, Niğde, Turkey, 17-18 Haziran, 2019.
  Alper Ecemiş, Halil Demolli, Ahmet Şakir Dokuz, Murat Gökçek "Belirli yük talepleri için makine öğrenmesi algoritmalarıyla rüzgâr türbini seçimi" International Turkish World Science and Engineering Congress UTUFEM, Niğde, Turkey, 17-18 Haziran, 2019.
  Alper Ecemiş, Halil Demolli, Murat Gökçek, Ahmet Şakir Dokuz "Evaluation of Wind-Solar Hybrid Renewable Energy Systemsusing Loss of Power Supply Probability" 3th International Conference, ICENTE Konya, Turkey, October 25-27, 2019.
  25-27, 2019.

   

   
   


Arkiva e lajmeve

«nëntor»
MaEnPrShDi
26 27 28 29 30311
2 34 5 678
910 11 12 131415
161718 19202122
2324 2526272829
30123456