AFATI I PROVIMEVE SHTATOR I 2020

  Po ju informoj për afatin e jashtëzakonshëm të provimeve Shtator 1 - 2020. Afati mbahet ne peridhen kohore 21.09 – 30.09.2020.

  Orari i mbajtjes sipas ditëve është bërë në bazë të marrëveshjes me dy Fakultet tjera – FNA dhe FIEK.

  Për FIM, provimet mbahen në datat 23.09.2020 dhe 30.09.2020, të ndarë sipas semestrave, dhe në dy termine kohore kryesore: ora 09:00 dhe ora 14:00.

  Më 23.09.2020, ora 9:00 mbahen provimet e semestrit 1 Bsc, dhe semestrit 1 (VII) Msc .
  Provimi Fizika mbahet me 28.09. ne ora 09:00.
  Me 23.09.2020, ora 14:00 mbahen provimet e semestrit 3 dhe semestrit 5 Bsc, dhe Semestrit 3 (IX) Msc.
  Provimi Rezistenca e materialeve mbahet me 23.09. ne ora 09:00.
  Provimi Bazat e infrastruktures se komunikacionit mbahet me 23.09 ora 16:00.

  Më 30.09.2020, ora 09:00 mbahen provimet e semestrit 2 Bsc, dhe Semestrit 2 (VIII) Msc.
  Me 30.09.2020 ora 14:00 mbahen provimet e semestrit 4 dhe semestrit 6 Bsc.
  Provimi Elektroteknika mbahet me 28.09. ne ora 09:00.
  Në datën 28.09.2020 provimet mbahen vetëm në terminin ora 09:00.
  Dita e shtune 26.09.2020 është e lirë dhe mund të mbahen provimet me gojë.
  Në datat tjera të ditëve të punës mbajnë dy Fakultetet tjera FIEK dhe FNA, dhe në ato data mesimdhenesit dhe studentet e FIM nuk duhet të jenë prezent në hapësirat e Fakultetit.  

  Studentët mund të hyjne në jo më shumë se dy provime.

  Paraqitja e provimeve nga studentët bëhet në datat 16.09 – 21.09.2020.

  Lista e provimeve - Shtatori I 2020


Arkiva e lajmeve

«nëntor»
MaEnPrShDi
26 27 28 29 30311
2 34 5 678
910 11 12 131415
161718 19202122
2324 2526272829
30123456