“KarrieraUP2020”- këshilla dhe rrjetizim me punëdhënësit!

  “KarrieraUP2020”- këshilla dhe rrjetizim me punëdhënësit! Të nderuar studentë,

  Ju interesojnë kriteret e tregun e punës në fushën e studimit Tuaj?
  Dëshironi të dini më shumë për përgatitjen e mirëfilltë të dokumenteve për aplikim? Ju intereson çfarë vlerësojnë punëdhënësit në intervistë pune?

  Eja dhe tako drejtorët ekzekutiv dhe menaxherët e burimeve njerëzore të nëntë kompanive dhe përfito nga këshillat që do të ofrojnë ata për përgatitjen Tuaj për tregun e punës.

  Kur: 17-19 mars 2020, 14:00h-15:30h
  Vendi: Biblioteka Kombëtare e Kosovës

  Kupto  çfarë të përfshishë në CV kur nuk ke përvoje pune, cfarë e përbën një letër motivimi të mirë, sjelljet korrekte gjatë intervistës dhe pergatitjet e nevojshme, ndikimi në punësim i postimeve Tuaja në rrjete sociale, rëndësia e vullnetarizmit dhe punës praktike, kriteret e tregut të punës, shembuj konkret nga puna e punëdhënësve me punëkërkues e gjithashtu edhe storie suksesi.

  17 mars 2020
  IP "Bardha"
  TrePharm
  Elen

  18 mars 2020
  Open Data Kosovo
  BIRN
  ProCredit Bank

  19 mars 2020
  ArchiEDU
  DEKRA
  Talent Seekers and Keepers

  Si të aplikoni:

  •Vizitoni web faqen:  ekarriera.uni-pr.edu duke u kyçur me nr. e SEMS ID-së dhe fjalëkalimin e njëjtë që përdorni në SEMS. Tek seksioni “Evente” kliko në sesionin në të cilin dëshiron të marrësh pjesë dhe zgjedh “Do të marrë pjesë”.

  Apliko deri më: 12 mars 2020! 

  https://www.facebook.com/events/647678552649618/

Arkiva e lajmeve

«nëntor»
MaEnPrShDi
26 27 28 29 30311
2 34 5 678
910 11 12 131415
161718 19202122
2324 2526272829
30123456