Mirësevini në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike!

HISTORIKU

Formulari për aplikim për lejim të Punimit të Diplomës Bachelor

Kërkesa nga ana e studentit dërgohet në email tek Udhëheqësi i Programit - Departamentit dhe Zyrtarit për Arkiv Zt. Lutfi Istogu ([email protected]).
Më shumë

NJOFTIM PËR STUDENTËT RRETH MËSIMIT VIRTUAL

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” njofton të gjithë studentët se janë finalizuar përgatitjet për të vijuar me mësim virtual.Secilit prej jush i është krijuar e-mail i personal...

Më shumë

NJOFTIM RRETH VENDIMEVE PARANDALUESE TË UP-SË PËR COVID-19

Të nderuar
Urojmë që këtë emergjencë-pandemi ta kalojmë mirë të gjithë sëbashku.
 
Bazuar në Vendimet e fundit të Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe të Menaxhmentit të<...

Më shumë

NJOFTIM LIDHUR ME VEPRIMET E NEVOJSHME, KARSHI SITUATËS AKTUALE PAS PARAQITJES SË RASTEVE ME COVID-19

Të nderuar

Urojmë që këtë emergjencë-pandemi ta kalojmë mirë të gjithë sëbashku.

Bazuar në Vendimet e fundit të Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe të Menaxhmentit t...

Më shumë

Vendim i Këshillit Drejtues, për pezullimin e procesit zgjedhor në Universitetin e Prishtinës ''Hasan Prishtina''

Vendimn i Këshillit Drejtues, për pezullimin e procesit zgjedhor në Universitetin e Prishtinës ''Hasan Prishtina'', mund ta gjeni në linkun e më poshtë.
Më shumë