• Mirësevini në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike!

    HISTORIKU

     

     

Studentët e FIM-së me projekt ndërkombëtar për pjesëmarrje në garën “MotoStudent”

Studentët Durim Gashi, Valdrin Berisha, Bujar Llugaliu dhe Agron Statovci prezantuan sot para Rektorit të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, prof. dr. Marjan Dema, planin e ...

Më shumë

Të dhëna rreth publikimeve shkencore të stafit akademik të FIM-së në SCOPUS/ELSEVIER

Fakte: SCOPUS/ELSEVIER dhe WEBOMETRICS
Me veprimtari hulumtuese shkencore, kontribut në ngritje të cilësisë dhe prestigjit të Universitetin e Prishtinës
Universite...

Më shumë

Apliko për Inxhinier Mbikëqyrës për Instalime të Ashensorëve në Hymeri Kleemann - Prishtinë

Kompania  “HYMERI KLEEMANN SH.P.K.” e cila veprimtarinë e vet e zhvillon në Projektim, Shitje, Instalim, Servisim dhe Mirëmbajte të ashensorëve dhe shkallëve elektrike, në kuadër t...

Më shumë

Informim

Informojmë studentët dhe personelin Akademik të UP se me datë 27.04.2017 në ora 10:00 në Amfiteatrin 408 të Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike do të mbahet ligjërata me temë:
"Knocked ...

Më shumë

Vizita e studentëve të Mekatronikës në Land Rover

Në kuadër te lëndës “Mekatronika e Automjeteve” që ligjërohet nga Prof. Ass. Dr. Shpetim Lajqi, studentët e vitit të tretë të Programit Studimor të Mekatronikës, kanë realizuar vizitën ...

Më shumë