• Mirësevini në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike!

    HISTORIKU

     

     

Informim

Informojmë studentët dhe personelin Akademik të UP se me datë 29.03.2017 në ora 09:00 në Amfiteatrin 408 të Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike do të mbahet ligjërata me temë:
“Wind Fa...

Më shumë

Njoftim

Provimet e listuara si me poshtë :

Faktoret e sigurise
Teknika e sigurise
Siguria ne komunikacion 1
Siguria ne komunikacion 2
Ekspertiza teknike ne komuni...

Më shumë

Njoftim për lirim nga pagesa e semestrave 2016/2017

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, në mbledhjen e mbajtur me datë 02.03.2017 mori vendim për publikim të njoftimit për aplikim për lirim nga pagesa e sem...

Më shumë

Prezentim ne Universitetin Politeknik te Tiranes me datë 02.03.2017

Ju informojmë se me date 2 mars 2017, dite e enjte, me ftese te Fakultetit te Inxhinierise Mekanike, Universiteti Politeknik i Tiranes, eshte bere nje prezentim qe mban titullin: "Zhvillimi i ...

Më shumë

Afati i provimit për apsolventë - Mars 2017

Afati i provimeve per apsolvente Mars 2017 mbahet nga data 17 deri 31 Mars  2017.
Studentet mund te paraqesin deri ne 4 provime.
Paraqitja e provimeve behet nga datat 8-15 Mars 2...

Më shumë